Попуст!

Мултифункционален вибратор Lady finger

590 ден. 390 ден.

 

Мазен класичен вибратор подобен како за анална така и за вагинална и клиторална стимулација. Брзината на вибрациите се контролира со потенциометар кој се наоѓа на основата на вибраторот.

Материјал: Пластика

Боја: Црна

Целосна должина: 13 см.

Должина на употребливиот дел: 11,5 см.

Дијаметар: 2,5 см.

Напојување:  батерија тип АА (1,5В)

Препорака:  Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип  Stimul8 и Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

Опис

Мултифункционален вибратор Lady finger

Мултифункционален вибратор Lady finger