Попуст!

Мултибрзински вибратор со стимулатор

2,990 ден. 1,290 ден.

 

 

Мултибрзински вибратор со стимулатор. За време на сексуалните игри или предигра , доколку сакате клитирална возбуда вам ви треба овој ротирачки мултибрзински вибратор со стимулатор за клиторис. Главчето е реалистично оформено, а торзото е украсено со реалистично направени набори. Средниот дел на вибраторот е составен од неколку реда со бисерчиња кои ротираат заедно со главата на вибраторот. Стимулаторот е е во форма на гуска и е прикачен на торзото од вибраторот. Ротациите и вибрирањето на стимулаторот се контролираат на долниот дел од вибраторот. Вибраторот има 2 брзини на ротирање и може да ротира во две насоки. Стимулаторот има 2 режими на вибрирање. За ваше поголемо задоволство и поголем комфорт, користете лубриканти на водена база.

Боја: Виолетова

Должина: 25 см.

Должина на употребливиот дел: Вибратор-15 см, стимулатор-5 см.

Дебелина: Вибратор-4 см, стимулатор-3,5 см.

Материјал: Желе

Напојување: 4 батерии тип АА

Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип  Stimul8 и Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

Опис

Мултибрзински вибратор со стимулатор