Попуст!

Мултибрзински црн вибратор од латекс

1,490 ден. 890 ден.

 

Мултибрзински црн вибратор од латекс е секс играчка која ги исполнува вашите барања за реална форма, телесна боја и несекојдневно задоволство!Тој има форма на пенис, со реална главичка, хоризонтални набори , кои продолжуваат со релјефни вени по целата должина. Комбинирајки го со лубрикант тој е лизгав и влажен, кое ќе ви овозможи полесна пенетрација и врвно задоволство. Потенциометар кој се наоѓа на основата на вибраторот ја регулира јачината вибрациите. Се препорачува употреба на лубриканти на водена база. Мултибрзински вибратор со испакнати вени во реалистична форма. Мултибрзински црн вибратор од латекс

Мултибрзински, реалистичен црн вибратор со испакнати вени!

Материјал: Латекс

Боја: Црна

Контрола на функциите: Брзината на вибрациите се контролира со потенциометар кој се наоѓа на основата на вибраторот.

Целосна должина: 23см.

Должина на употребливиот дел: 20,5 см.

Дијаметар: 4,3 см.

Напојување: 2 батерии тип АА (1,5 В)

Препорака: Ако сакате да користите лубриканти користете ги оние на водена основа. Некои луѓе добиваат алергиска реакција во контакт со латекс. Доколку сте вие еден од нив, за вас ќе биде подобро да се ориентирате кон играчки од друг материјал. За да ја исчистите вашата играчка и секогаш да биде спремна за играње, употребете безалкохолни чистачи, млака вода и благ хидратантен сапун или  Stimul8 и Splash Toy-Cleaner

 

Опис

Мултибрзински црн вибратор од латекс

Мултибрзински црн вибратор од латекс