Попуст!

Мултибрзински клиторален стимулатор во форма на зајаче

1,490 ден. 790 ден.

 

Мултибрзински клиторален стимулатор во форма на зајаче. Стимулаторот е неверојатно мек, растеглив и  силиконски. Телото што вибрира може да се извади од навлака. Вибрациите се контролираат со потенциометар кој се наоѓа на основата на телото што вибрира. Забавна играчка за клиторална стимулација. Без разлика дали се работи за соло мастурбација или взаемни секс-игри, овој напрсток ќе ви донесе возбудлива новина во сексуалниот живот.

Боја: Розева

Должина: 10 см.

Должина на употребливиот дел: 9 см.

Дебелина: 2 см.

Материјал: Силикон

Напојување: 3 батерии Г13-А, вклучени во пакувањето

Опис

Мултибрзински клиторален стимулатор во форма на зајаче

Мултибрзински клиторален стимулатор во форма на зајаче