Мрежест сет со жартели

1,690 ден.

 

Мрежест сет со жартели. Сетот е составен од два дела боди со жартели и чорапи. Бодито има гружни отвори на фрбот и предниот дел со што ви дава слобода да го комбинирате со лепенки за гради или едноставно да ги оставите слободни, жартелите имаа мини црни машнички кои го акцентираат задникот и оредниот дел. Овој сет ветува луда ноќ.

Боја :Црна

Материјал: Полиамид/Еластин

ШИФРА 22064 Категорија: Tags: , ,

Опис

Мрежест сет со жартели