Мрежест мини фустан со долги ракави

1,890 ден.

 

Мрежест мини фустан со долги ракави. Овој мини фустан е паметно дезениран и составен за дамите со поголеми облини. Има мрежа од средна големина и две букви Y  свртени една спроти друга. Едната ги покрива градите а другата интимниот ден и оди врз колковите. Во средината има баклава која го покрива стомакот и поради темната боја го прави визуелно помал. Разгорете ја страста…

Боја:Црна

ШИФРА 24080 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Мрежест мини фустан со долги ракави
Мрежест мини фустан со долги ракави

Мрежест мини фустан со долги ракави