Попуст!

Мрежест комбинезон со чипано деколте

1,690 ден. 1,290 ден.

 

Мрежест комбинезон со чипано деколте, заводлив, секси и со средна мрежа и декоративна чипка која почнува од прерамките, води околи деколтето и завршува надолу до папокот.

Боја: Црна

Опис

Мрежест комбинезон со чипано деколте

Мрежест комбинезон со чипано деколте

Мрежест комбинезон со чипано деколте