Мрежести чорапи со елегантнo вкрстени линии

290 ден.

 

Црни чорапи од исклучително крупна мрежа. Мрежата образува елегантни вкрстени линии по должината на целата нога. Во горниот дел се наоѓа црна еластична лента која ги придржува чорапите кон бедрото и така нема опасност од лизгање надолу по ногата. Одговараат идеално со секаков вид на долна облека. Нема потеба од жартели (поради еластичната лента), но доколку сакате може да ги поставите на лентата. Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

Опис

Мрежести чорапи со елегантнo вкрстени линии

Дополнителни информации

Colour

Size

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Мрежести чорапи со елегантнo вкрстени линии”