Моќна пумпа за пенис

2,590 ден.

 

Моќна пумпа за пенис со оригинален т-напрсток за пумпање. Се состои од цилиндрично тело од црвена проѕирна пластична маса со длабочина од 18 см, и дијаметар од 5 см, и мек ракав од латекс кој потполно го опфаќа пенисот. Гумениот балон кај традиционалните пумпи тука е заменет со удобен т-напрсток со помош на кој се исфрла воздухот од цилиндерот. Пумпата е снабдена и со вентил за израмнување на притисокот. Одличен избор доколку се залагате за комфор и ефективност. За да ја задржите ерекцијата подолготрајно можете да искористите стегач прстен (видете под категорија прстени), која се поставува на основата на пенисот и не дозволува на крвотокот да се врати назад.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА –> http://vibrator.com.mk/

ШИФРА АМ 6700005054 Категорија: Tags: , ,

Опис

Моќна пумпа за пенис

Моќна пумпа за пенис

Моќна пумпа за пенис