Попуст!

Мини вибратор црн

1,690 ден. 990 ден.

 

Овој Мини вибратор црн е компактен, но сепак со високи перформанси, овој вибратор е со заводлив елегантен дизајн. Вибраторот доаѓа со безжичен контролер, што значи дека моќта е буквално во ваши раце. Далечинскиот управувач и вибраторот се украсени со Кристални детали за луксузен изглед.

Боја: Црна

Должина: 11 см

Должина на употребливиот дел: 8,5 см

Дебелина: 2,5см

Материјал: ПВЦ

Напојување: 2 батерии АА

Препораки: Играчките од ПВЦ треба да ги чистите со млака вода и антибактериски сапун. Пожелно е да ги комбинирате со презерватив, и/или лубрикант на водена основа. Чувајте ги одделно од други материјали бидејќи некои материјали при допир со ПВЦ-то можат да го оштетат. Не ги оставајте батериите подолг временски период во вашите играчки, така ќе избегнете корозија и трајно оштетување на вашиот производ

 

ШИФРА АМ 3006010064 Категории: , Tags: , ,

Опис

Мини вибратор црн

Мини вибратор црн