Мини мастурбатор во форма на уста

1,190 ден.

 

Мини мастурбатор во форма на уста изработен од неверојатно меко желе. Внатрешноста е релјефно изработена за поголема стимулација и пореално задовоство. На надворешната страна има две малечки рачки кои служат за удобно да ги поставите прстите во нив и непречено да уживате во задоволството. Препорачливо е да додадете само доволно количество на лубрикант и слободно можете да се насладувате. Задолжително користете го со лубрикант на водена база.

Боја: Tелесна

Материјал: Меко желе

Должина: 10см.

ШИФРА АМ 6700002126 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Мини мастурбатор во форма на уста

Мини мастурбатор во форма на уста

Мини мастурбатор во форма на уста