Мини фустан со отвори

1,690 ден.

 

Мини фустан со отвори. Овој фустан е наменет за дамите со  поголеми облини. Фустанот е покриен само напред со лента во V форма додека од страните е отворен, а позади е вистинското изненадување бидејќи оставени се само реси да го красат вашиот задник.

 

Боја: Црна

Големина: Plus size

ШИФРА 24079 Категорија: Tags: , ,

Опис

Мини фустан со отвори

Мини фустан со отвори

Мини фустан со отвори