Мини фустан со дезенирани отвори

1,990 ден.

 

Мини фустан со дезенирани отвори. Овој мини фустан е со долги ракави кои имаат ресести отвори и длабоко деколте прекриено со реси. Може да се носи на журки или за да ја разгорите спалната соба.

Боја: Црна

ШИФРА 24076 Категорија: Tags: , ,

Опис

Мини фустан со дезенирани отвори

Мини фустан со дезенирани отвори

Мини фустан со дезенирани отвори