Мини бат плаг со нежни полукружни стимулатори

990 ден.

 

Користењето на мини бат плаг во вашите секс игри не само што им дозоволува на сфинктерните мускули да се навикнат на чувството на пенетрација, туку и е исклучително возбудувачко искуство. Овој мини бат плаг со нежни полукружни стимулатори е идеален за почетници во аналниот секс заради малите размери. Телото му е заоблено и е прекриено со мек, топчест релјеф. Задолжително користете доволна количина на лубрикант за да си обезбедите безболна игра. Чистете го после секоја употреба со вода и нежен сапун.

Боја: Розе

Должина: 8 см.

Употреблива должина: 6,5 см.

Дебелина: 2,5-4,5 см.

Материјал: Желе

Препорака: При чистење на играчките од желе, никогаш не користете алкохол, абразивни материи, ниту пак сапун кој содржи голем процент на глицерин. Чистете ги со млака вода, хидратантен сапун, или специјално средство за чистење. Играчките од желе се употребуваат со лубрикант на водена база.

ШИФРА АМ 3001701802 Категорија: Tags: , , , ,

Опис

Мини бат плаг со нежни полукружни стимулатори

A еве и за аналниот секс