Метално ѕвонче

390 ден.

 

Метално ѕвонче е производ што ќе му се допадне на секого.Идеален за поклон на парови.Може да се користи за различни намени, а нешто интересно пишува на него

ШИФРА АМ 024067-298 Категории: , Tags: ,

Опис

Метално ѕвонче

Метално ѕвонче

Метално ѕвонче