Металик анална бројаница

290 ден.

 

Ориентална металик анална бројаница. Топчињата се сврзани со цврста, текстилна врвка. Удобни за постепено внесување во анусот и нивно бавно вадење со помош на алката која се наоѓа на крајот на бројаницата. При вадењето на бројаницата, сфинктерните мускули се стегаат и опуштаат после секое топче. Тоа ќе ви донесе вистинско задоволство, се разбира ако го правите доволно бавно и внимателно. Користете доволно количество на лубрикант на водена база за да ја избегнете евентуалнaта неудобност и да го удвоите задоволството.

Боја: Сребрена/Металик

Должина: 50,5 см.

Дијаметар: 1,5 см.

Материјал: тврдо ПВЦ

 

Нема на залиха

ШИФРА АМ 6700003063 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Металик анална бројаница

A еве и за аналниот секс