Попуст!

Мека анална бројаница

1,490 ден. 890 ден.

 

Висококвалитетна мека анална бројаница која може да се користи за анална стимулација, или пак да се комбинира при мастурбација или сексуален однос како дополнителна стимулација за многукратно посилен оргазам. Оваа бројаница е направена од 100% силикон и е мека и многу еластична. Бројаницата завршува со алка за контрола при пенетрацијата и удобност при вадењето. Задолжително користете лубрикант на водена база за да си обезбедите непречено задоволство.

Боја: Сина

Должина: 26 см.

Дијаметар: до 2 см.

Материјал: Силикон

Препорака:Чистете ги со млака вода, хидратантен сапун, или специјално средство за чистење. Играчките од силикон се употребуваат со лубрикант на водена база. Никогаш не ги комбинирајте со силиконски лубриканти.

Опис

Мека анална бројаница

A еве и за аналниот секс