Мазни пластични вагинални топчиња

690 ден.

 

Идеално мазни пластични вагинални топчиња за вагинална стимулација, изработени от тврда и полирана пластика. Во внатрешноста на секое топче има потешко, метално сферично тело, со кое при движење се создава чувство за вибрација. Топчињата се поставуваат во вагината и можат да се носат неограничено време, т. е. се додека ви е удобно. Лесно се вадат со помош на врвката која ги спојува. Се препорачуваат и од акушерите и гинеколозите како средство за тренирање на вагиналните мускули, профилактично или после породување.

Боја: Беж

Должина: 23 см.

Дијаметар: 3,2 см.

Материјал: ПВЦ

Нема на залиха

Опис

Мазни пластични вагинални топчиња

Мазни пластични вагинални топчиња