Мазен мини масажер со 4 додатоци

990 ден.

 

Мазен мини масажер со 4 додатоци со различни релјефни содржини. Додатоците едноставно и лесно се заменуваат. На нивната внатрешна страна имаат четири вдлабнатини кои треба да се совпаднат со испакнатите линии на масажерот. Додатоците ги имаат следните изграфирани релјефни содржини на нив: Првиот додаток содржи ситни испакнати точки. Вториот додаток има дванаесет испакнати чешлиња. Третиот додаток е мазен. Четвртиот додаток има испакнато шест топчиња во форма на цвет. Масажерот има една брзина на вибрирање, но вибрациите се исклучително тивки. Неговиот кадифен допир освен тоа што ќе ве измасира, може и да ви приреди незаборавна игра за вашиот клиторис. Не заборавајте да користите лубрикант на водена база.

Боја: Портокалова

Контрола на функциите: Една брзина

Должина: 10,5 см

Дијаметар: 1,5 см

Напојување: 1 батерија АА (1,5 V)

Материјал: Тврдо ПВЦ

Нема на залиха

ШИФРА АМ 3006009799 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Мазен мини масажер со 4 додатоци

Мазен мини масажер со 4 додатоци