Мастурбатор Сајбер анус

1,890 ден.

 

Мастурбатор Сајбер анус, создаден од материјал кој е реалистичен на човечка кожа а во внатрешноста има релјефна форма која дава дополнителна стимулација на пенисот

Многу лесно се чисти со вода и благ сапун. Употребувајте го овој производ со лубрикант на водена база, бидејќи силиконските лубриканти или оние на глицеринска основа можат да ја растворат бојата на играчката од силикон, па дури и да го разградат силиконот. Пред да го складирате мастурбаторот, исушете го добро и во внатрешноста посипете го со талк (бебешка пудра), за да не дојде до слепување на материјалот доколку производот не се користи подолго време.

Боја: Розева

Материјал: Силикон

Должина: 18,5см

ШИФРА 3000008935 Категорија: Tags: , ,

Опис

Мастурбатор Сајбер анус

Мастурбатор Сајбер анус

Мастурбатор Сајбер анус