Мастурбатор во форма на уста

1,990 ден.

 

Мастурбатор во форма на уста, овој мастурбатор е направен од супер мек силикон. Со негово користење ќе доживеете чувство подобро од реалното. Откако ќе пенетрирате во нејзините меки усни, ќе доживеете ново ниво на орален секс. Со овој производ ви следуваат и две тубички лубрикант.

Боја: Tелесна

Материјал: Силикон

Должина: 14 см

Препораки: Можете да го дезинфицирате со тоа што ќе го ставите во машина за миење садови, или пак дури и да го извриете неколку минути. Единствена негативна особина на силиконот е тоа што тој е значително поскап од сите други материјали. Употребувајте лубриканти само на водена основа, силиконските лубриканти или оние на глицеринска основа можат да ја растворат бојата на играчката од силикон, па дури и да го разградат силиконот.

ШИФРА AM 3000008936 Категорија: Tags: ,

Опис

Мастурбатор во форма на уста

Мастурбатор во форма на уста

Мастурбатор во форма на уста