Мастурбатор во форма на тесна вагина

1,790 ден.

 

Мастурбатор во форма на тесна вагина изработена од меко желе со која можете да постигнете навистина реално задоволство! Срамните усни се изработени како на вистинска жена, па затоа и изгледа толку реално. Прекриена со доволна количина на лубрикант, ќе имате чувство како да водите љубов со вистинска возбудена жена. Дизајнот на вагината е оформен така што можете лесно да ја придржувате со рака. Во внатрешноста на вагината се наоѓаат релјефни форми кои уште повеќе ќе ја зголемат вашата возбуда и ќе предизвикаат експлозивно задоволство. Материјалот е мек и нежен и потполно ја прима топлината на телото. Задолжително користете ја со лубрикант на водена база.

Боја: Tелесна

Материјал: Меко желе

Препораки: При чистењето на овие играчки никогаш не користете алкохол или лубрикант на глицеринска база. За да ја исчистите вашата играчка од желе, употребувајте специјално средство за чистење или хидратантен сапун

ШИФРА АМ 3000003281 Категорија: Tags: , ,

Опис

Мастурбатор во форма на тесна вагина

Мастурбатор во форма на тесна вагина

Мастурбатор во форма на тесна вагина