Мастурбатор со вибрации во форма на уста

1,790 ден.

 

Реалистичен мастурбатор со вибрации во форма на уста кој содржи мултибрзинско вибро-јајце. Целиот мастурбатор е изработен од мек материјал кој го имитира чувството на човечка кожа и на допир е мазен . Внатрешниот дел е стегнат и во целиот мастурбатор се чувствуваат вибрациите од вибро јајцето. Задолжително користете лубрикант на водена база и редовно чистете ја играчката по секоја употреба. Така подолго време ќе ги задржите нејзините реални својства.

Боја: Розева

Материјал: Желе

Напојување: Далечинскиот управувач користи 2 батерии тип АА

Нема на залиха

ШИФРА AM 55002025 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Мастурбатор со вибрации во форма на уста

Мастурбатор со вибрации во форма на уста

Мастурбатор со вибрации во форма на уста