Попуст!

Мастурбатор од силикон во форма на уста

2,690 ден. 1,290 ден.

 

Мастурбатор од силикон во форма на уста кој има компактна обвивка што го прави дискретен и лесен за складирање. Устата е направена од материјал што ја задржува топлината на човечкото тело. Многу лесно се чисти со вода и благ сапун. Употребувајте го овој производ со лубрикант на водена база, бидејќи силиконските лубриканти или оние на глицеринска основа можат да ја растворат бојата на играчката од силикон, па дури и да го разградат силиконот. Пред да го складирате мастурбаторот, исушете го добро и во внатрешноста посипете го со талк (бебешка пудра), за да не дојде до слепување на материјалот доколку производот не се користи подолго време.

Боја: Tелесна

Материјал: Силикон

Должина: 18,5см

Опис

Мастурбатор од силикон во форма на уста

Мастурбатор од силикон во форма на уста

Мастурбатор од силикон во форма на уста