Делукс мастурбатор со тесни вагина и анус

1,990 ден.

 

Делукс мастурбатор со тесни вагина и анус. Мастурбаторот е изработен од материјал кој ја имитира човечката кожа и лесно ја прима и одржува топлината од пенисот. Изработен е така што има два влаеза за мастурбирање, вагинален и анален, влезот кај реалистично изработената вагина е ребрест и релјефен, додека кај анусот има повеќе комори за поголема стимулација. Се одржува лесно со млака вода и благ сапун. После употреба доколку не се употребува подолг период се препорачува да се посипше со талк пудра за да не дојде до прилепување на материјалот.

Материјал: Силикон

Боја: Телесна/Проѕирна

Должина: 18см

Опис

Делукс мастурбатор со тесни вагина и анус

Делукс мастурбатор со тесни вагина и анус

Делукс мастурбатор со тесни вагина и анус