Мастурбатор реалистична вагина

2,490 ден.

 

Мастурбатор реалистична вагина. Неверојатен мастурбатор кој освен тесен и сладок влез ќе ви овозможи сладострасни вибрации за незаборавни чувства на екстаза. Уживајте со оваа реалистична вагина бидејќи истата е изработена од клон кожа и ќе ви пружи едно реално задоволство. Се одржува лесно со благ сапун и млака вода. Се препорачува употреба на лубрикант на водена основа за попријатна и поинтензивна пенетрација. Уживајте.

Материјал: Клон кожа

Боја: Телесна

Напојување: 2 АА батерии

Опис

Мастурбатор реалистична вагина

Мастурбатор реалистична вагина

Мастурбатор реалистична вагина