Попуст!

Мини масажер Сина Печурка

1,790 ден. 990 ден.

 

Мини масажер Сина Печурка. Оваа неверојатна печурка гарантира ништо помалку туку чисто задоволство! Името на оваа печурка и е Стела, и таа знае кои се вашите слатки точки, треба само да ја поставите таму и дозволете и на Стела да си ја заврши работата. Клиторално, вагинално или анално? Останува на вас! Вибрациите се регулираат со помипш на копчето на основата.

Боја: Сина

Големина: 7см

Дијаметар: 4,5см

Материјал: ПВЦ со сатенски финиш

Опис

Мини масажер Сина Печурка

Мини масажер Сина Печурка

Мини масажер Сина Печурка