Марчело вибратор

2,790 ден.

 

 

Марчело вибратор е мултибрзински вибратор со испакнати вени во реалистична форма со тестиси. На долниот дел има подножје кое може да створи вакуум на било каква мазна површина, така што рацете можат да ви бидат постојано слободни.

Материјал: Силикон

Контрола на функциите: Брзината на вибрациите се контролира со далечински управувач.

Целосна должина: 20 см.

Должина на употребливиот дел: 18 см.

Дијаметар: 5 см.

Напојување: 3 батерии тип АА (1,5 В)

Препораки: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип  Stimul8 и Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 3000007259 Категорија: Tags: ,

Опис

Марчело вибратор

Марчело вибратор