Попуст!

Лисици со розево крзно

590 ден. 490 ден.

 

Лисици со розево крзно. Совршени за екстремната еротика и да ги украсетезглобовите на партнерот со овие метални лисици покриени со мек, розев плиш! Лисиците може да се користат како за врзување на креветот, така и за едноставно врзување на рацете. Независно од нивниот безопасен изглед, користете ги разумно и со мерка така што чувајте го клучот на видливо место. Доколку го изгубите клучот, лисиците се снабдени со дополнителен метален осигурувач кој се наоѓа на самите нив во случај да го изгубите клучот. Идеални се за еротско дополнување кон вашите секси игри или пак како провокативен подарок кој кажува „Оваа вечер сакам да си само мој/моја“.

Боја: Розеви

Материјал: Метал, плиш

ШИФРА АМ 020008-254 Категорија: Tags: , ,

Опис

Лисици со розево крзно

Лисици со розево крзно

Лисици со розево крзно