Лилав вибратор со стимулатор

3,290 ден.

 

Лилав вибратор со стимулатор. При клиторална стимулација за време на сексуалните игри или предигра во комбинација со вибратор,  вам ви треба овој мултибрзински ротирачки вибратор со стимулатор за клиторис. Главчето е реалистично оформено, торзото е украсено со реалистично направени набори. Средниот дел е составен од пет реда со метални топчиња кои ротираат заедно со главата на вибраторот. Стимулаторот е прикачен на торзото од вибраторот и е во форма на пингвин. Ротациите и вибрирањето на стимулаторот се контролираат на долниот дел од вибраторот. Вибраторот има 6 брзини на ротирање, а стимулаторот има 7 режими на вибрирање, пулсира и ескалира. Секое подесување на брзините е прикажано со светлосни идикатори.

За ваше поголемо задоволство и поголем комфорт, користете лубриканти на водена база.

Боја: Розова

Должина: 17 см

Должина на употребливиот дел: Вибратор-11,5 см, стимулатор-7,5 см

Дебелина: Вибратор-4 см, стимулатор-3,5 см

Материјал: Желе

Напојување: 4 батерии тип АА

Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип   Stimul8 и Splash Toy-CleanerВадете ги батериите после секоја употреба.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 11122 Категорија: Tags: , ,

Опис

Лилав вибратор со стимулатор

Лилав вибратор со стимулатор