Лепенки за гради во форма на срце

990 ден.

 

Пакување од пар украсни лепенки за гради во форма на срце. Ако Вашиот партнер ги обожава вашите брадавички, задевајте го така што ќе ги направите недостапни, а неговата возбуда ќе расте со очекувањето се повеќе. Бидете неговата егзотична танчерка кога и да посака.

Препораки: Лепилото не се содржи во пакувањето, така што треба да го набавите посебно. Производителот препорачува да го користите лепилото што се користи за вештачки трепки за очи.

Материјал: Полиестер

ШИФРА AM 19028 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Лепенки за гради во форма на срце

Дополнителни информации

Colour

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Лепенки за гради во форма на срце”