Лепенки за гради со украсни машнички

990 ден.

 

Пакување од пар лепенки за гради со украсни машнички. Ако Вашиот партнер ги обожува вашите брадавички, задевајте го така што ќе ги направите недостапни, а неговата возбуда ќе расте со очекувањето. Украсните машнички ќе допринесат за уште поголема привлечност кај партнерот.

Препораки: Лепилото не се содржи во пакувањето, така што треба да го набавите посебно. Производителот препорачува да го користите лепилото што се користи за вештачки трепки за очи.

Материјал: Полиестер

ШИФРА AM 19029 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Лепенки за гради со украсни машнички

Дополнителни информации

Colour

,

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Лепенки за гради со украсни машнички”