Попуст!

Лента за клучеви со пениси

390 ден. 250 ден.

 

Лента за клучеви која се носи околу врат со нацртани пениси на неа. На лентата се наоѓа и забавно картонче кое по избор може да го пополните со името на кој сакате.

ШИФРА АМ 9100004403 Категорија: Tags: , ,

Опис

Лента за клучеви со пениси
Лента за клучеви со пениси