Лакиран фустан со врзување

4,690 ден.

 

Лакиран долг фустан на врзување со нитни. Дава отворен поглед кон деколтето и линијата на ‘рбетот се до задникот. Шлицот се регулира со патент.

Боја: Црвена

Материјал: Полиестер, Полиуретан

Големина: M(Medium)  L (Large) XL (Extra large)

Опис

Лакиран фустан со врзување