Комбинезон со жартели и отвор

1,690 ден.

 

Комбинезон со жартели и отвор. Се состои од два дела кои се споени со ленти кои оформуваат жартели. Горниот дел има отвот во средината, а на градите декоративна плетка. Долниот дел има широка чипка. Овој комбинезон со артистички дезен наменет за дамите и девојките со поголеми облини.

Боја: Црна

ШИФРА 22076 Категорија: Tags: ,

Опис

Комбинезон со жартели и отвор

Комбинезон со жартели и отвор

Комбинезон со жартели и отвор