Комбинезон со уникатен дезен

1,390 ден.

 

Комбинезон со уникатен дезен специјализиран за страствени илузионистки. Овој комбинезон е целосен, но на прв поглед дава изглед на корсет со жартели и чорапи. Има тенка лента околу вратот, на градите и на интимните предели материјалот е помалку провиден што предизвикува дополнителна мистериозност. Под градите се спуштаат две потемни ленти заоблени навнатре и поврзани со илустрирани врвки и така тој дел го претставува корсетот. Потоа, долниот дел е илустрација на гаќички со жартели а под нив, дезенирани чорапи. Облечете го и уживајте.

Боја: Црна

Големина: One size

Mатријал: Полиамид/Еластин

ШИФРА 22071 Категорија: Tags: ,

Опис

Комбинезон со уникатен дезен

Комбинезон со уникатен дезен

Комбинезон со уникатен дезен