Попуст!

Клиторален стимулатор со напрсток зајче

1,490 ден. 690 ден.

 

Клиторален стимулатор со напрсток зајче. Дозволете му на малиот напрсток да завибрира и да ве доведе до неверојатен оргазам само со исклучителна нежна, но сепак моќна стимулација на клиторисот. Вибрирачкото тело се поставува внатре во зајачето и функционира така што започнува да вибрира со еден допир на прстите. Напрстокот е мек, изработен во форма на зајаче, и е погоден за употреба и од мажи и од жени.  Неверојатна играчка за клиторална стимулација. Без разлика дали се работи за соло мастурбација или взаемни секс-игри, овој напрсток ќе ви донесе возбудлива новина во сексуалниот живот.

Боја: Розова

Должина: 10 см.

Должина на употребливиот дел: 10 см

Дебелина: 2 см

Материјал: Силикон

Напојување: 3 батерии Г13-А, вклучени во пакувањето

 

Опис

Клиторален стимулатор со напрсток зајче

Клиторален стимулатор со напрсток зајче