Попуст!

Клиторален стимулатор со напрсток пеперутка

1,490 ден. 690 ден.

 

Клиторален стимулатор со напрсток пеперутка. Дозволете му на малиот напрсток да завибрира и да ве доведе до неверојатен оргазам само со исклучителна нежна, но сепак моќна стимулација на клиторисот.  Вибрирачкото тело се поставува внатре во пеперутката и функционира така што започнува да вибрира со еден допир на прстите. Напрстокот е мек, изработен во форма на пеперутка, и е погоден за употреба и од мажи и од жени. Неверојатна играчка за клиторална стимулација. Без разлика дали се работи за соло мастурбација или взаемни секс-игри, овој напрсток ќе ви донесе возбудлива новина во сексуалниот живот.

Боја: Виолетова

Должина: 10 см

Должина на употребливиот дел: 10 см

Дебелина: 2 см

Материјал: Силикон

Напојување: 3 батерии Г13-А, вклучени во паковањето

Опис

Клиторален стимулатор со напрсток пеперутка

Клиторален стимулатор со напрсток пеперутка