Класична стреп-он протеза

2,190 ден.

 

Класична стреп-он протеза. Пенис протеза без вибрации наменета за мажи. Помага за зголемување на величината и задржување на ерекцијата, со тоа што го дуплира задоволството не само вашето, туку и на вашата половина. Во основата на протезата има меко перниче која ја прави удобна за користење подолго време. Каишот е еластичен, со можност да се регулира должината, и преминува околу половината и скротумот, придржувајќи ја протезата здраво, удобно и сигурно. Од надворешната страна, пенисот е реалистично оформен, со јасно изразена главичка и набраздени набори и вени преку целата должина. Препорачливо е да користите лубрикант на водена основа за да се избегне дискомфортот и да се зголеми задоволството од пенетрацијата.

Боја: Tелесна

Должина: 17 см

Дебелина: 4,5 см.

Материјал: Mеко ПВЦ

Препораки: Играчките од ПВЦ треба да ги чистите со млака вода и антибактериски сапун. Пожелно е да ги комбинирате со презерватив, и/или лубрикант на водена основа. Чувајте ги одделно од други материјали бидејќи некои материјали при допир со ПВЦ-то можат да го оштетат. Не ги оставајте батериите подолг временски период во вашите играчки, така ќе избегнете корозија и трајно оштетување на вашиот производ.

ШИФРА АМ 3000003977 Категорија: Tags: , ,

Опис

Класична стреп-он протеза

Класична стреп-он протеза

Класична стреп-он протеза