Играчки со пенис

250 ден.

 

Интересни приврзоци за клучеви или само како плишана играчка со пенис. Овие животинчиња ќе ве насмеат и развеселат. Пенисот им е со еластична врвка која се тегне и вибрирајќи се враќа назад. Достапни се дванаесет различни животни.

ШИФРА АМ 9100004373 Категорија: Tags: ,

Опис

Играчки со пенис
Играчки со пенис