Гума за пумпа во форма на вагина

890 ден.

 

Гума за пумпа во форма на вагина. Дали ви се здодеало да користите вакуум пумпа за пенис со стандарден изглед? Пробајте го овој додаток за пумпа по форма на мека вагина, и дозволете да ви бидат ишмукани соковите во буквална смисла на зборот. Ќе го има ефектот на вакуум пупма но вежбањето ќе Ви биде послатко и позабавно. Се мие лесно со хидратантен сапун и млака вода.

Боја: Телесна

Материјал: Желе

Величина:Универзална

 

Опис

Гума за пумпа во форма на вагина

Гума за пумпа во форма на вагина

Гума за пумпа во форма на вагина