Фустан медицинска сестра

3,890 ден.

 

Лакиран Фустан медицинска сестра од полиетан и полиестер и капче. Комбинирајте ја строгоста на материјалот со грижата од медицинската сестра и вашиот „пациент“ ќе добие совршена терапија која ќе ја излечи секоја монотоност во вашиот љубовен живот.

Боја: Црвена,Бела

Материјал: Полиестер

Величина: XL(Extra Large)

Препораки: Одлично ќе изгледа со било кои чорапи во бела боја.

ШИФРА 29044 Категорија: Tags: ,

Опис

Фустан медицинска сестра