Елипсовиден бат плаг со ребрест релјеф

1,890 ден.

 

Елегантен елипсовиден розов бат плаг со вибрации. Овој бат плаг е идеален за поискусните во аналниот секс заради поголемите размери. Телото му е широко кон основата, но и нежно заоблено на врвот така што без проблем може да пенетрира меѓу нежните сфинктерни мускули. Освен тоа по целата должина е вретенест што овозможува поголема стимулација, а и степен по степен отпуштање на сфинктерните мускули. Задолжително користете доволна количина на лубрикант на водена основа за да си обезбедите безболна игра. Чистете го после секоја употреба со вода и нежен сапун.

Боја: Розова

Должина: 17 см

Должина на употребливиот дел: 9,8 см

Дебелина: 2-4,5 см

Материјал: ПВЦ

Напојување: 2 батерии ААА

 

Нема на залиха

ШИФРА АМ 6165009749 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Елипсовиден бат плаг со ребрест релјеф

A еве и за аналниот секс