Двострано вибро јајце

990 ден.

 

Двострано вибро јајце со весела боја и модерен дизајн. Нека не ве залажува невиниот изглед на ова јајце, има моќни вибрации, а може да се користи и од двете страни! Сакате рељефна површина која ќе го полуди вашиот клиторис? – Тогаш употребете ја металната страна. Сакате нежни и кадифести допири таму долу? -Свртете го другиот крај од јајдето и  Voila! Загарантирано ќе остави насмевка на вашето лице.

Боја: Портокалова, Розева, Виолетова, Сина и Циклама

Должина: 10,5 см

Дијаметар: 2,5 см

Напојување: 1 батерија АА (1,5 V)

Материјал: ABS

Опис

Двострано вибро јајце

Двострано вибро јајце