Двострано дилдо

1,690 ден.

 

Ова двострано дилдо е погодно како за вагинална, така и за анална пенетрација. Дилдото е реалистично, пенисовидно изработено, со благо нагласени вени и реалистично оформена глава која се наоѓа на двата идентични краја. Можете да го употребувате за разновидна соло мастурбација, или пак заедно со партнерот или партнерката со кои сакате да го обоите рутинскиот секс. Се препорачува пред и по секоја употреба темелно да го исчистите, и да го употребувате со презерватив, во случај да ги смените краевите со партнерот. Доколку сте почетник во сексуалните игри со играчки, ви препорачуваме да го употребувате со лубрикант.

Боја: Телесна

Должина: 32 см.

Дебелина: 3,5 см.

Материјал: Желе

Препораки: Треба да имате предвид дека се мие со благ сапун и никакви други алкохолни или препарати кои можат да ја оштетат површината. Ако сакате да користите лубриканти користете ги оние на водена основа.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 55007148 Категорија: Tags: , ,

Опис

Двострано дилдо

Двострано дилдо