Попуст!

Двостран пенетратор

990 ден. 690 ден.

 

Уникатно дизајниран и функционален двостран пенетратор. Изработен е така што може да се користат и двете страни. Краевите се различни по дебелина. По целата должина е мазен, oсвен краевите коишто се изработени во облик на реалистични главички.Погоден е како за вагинална, така и за анална употреба. Во комбинација со лубрикант пенетраторот ќе стане влажен и лизгав, така што нема да чувствувате непријатност при пенетрација и ќе ви овозможи непречено уживање.

Боја: Сина

Должина: 19,5 см.

Употреблива должина: 19,5 см.

Дебелина: 1,5 – 3 см.

Материјал: Желе

Препорака:  При чистење на играчките од желе, никогаш не користете алкохол, абразивни материи, ниту пак сапун кој содржи голем процент на глицерин. Чистете ги со млака вода, хидратантен сапун, или специјално средство за чистење. Играчките од желе се употребуваат со лубрикант на водена база.

Опис

Двостран пенетратор

Двостран пенетратор