Попуст!

Двојно дилдо

2,090 ден. 1,190 ден.

 

Реалистично на изглед, со благо нагласени вени и две добро оформени идентични глави. Ова двојно дилдо е изработено од исклучително еластичен силикон.  Погодно е за вагинална и за анална стимулација однодно двојна пенетрација, било да го упоребувате за соло мастурбација, или пак заедно со партнерот или партнерката со кои сакате да ги направите разновидни вашите сексуални игри. Ви препорачуваме употреба на лубрикант на водена основа. Идеално е како за почетници во сексуалните игри, така и за оние поискусните.

Боја: Телесна

Должина: 15 / 13 см

Дијаметар:  см

Материјал: Силикон

Препораки: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменети средства за одржување на играчки од тој тип како Splash Toy-Cleaner.

Опис

Двојно дилдо

Двојно дилдо