Двоен вибратор

1,990 ден.

 

 

Двоен вибратор e мултибрзински вибратор за двојна пенетрација. Вагиналниот ден од вибраторот има мазно тело и реалистично оформена главичка. Аналниот ден е е налик на анална бројаница со реалистично оформена главичка, што придонесува дополнителна стимулација на анусот. Брзината на вибрациите се регулира со помош на потенциометар. Тој се наоѓа на подножјето на вибраторот.

Боја: Виолетова

Должина: 25 см.

Должина на употребливиот дел: вагинален 12см./ анален 11 см

Дебелина: 2,5 см.

Материјал: Желе

Напојување: 2 батерии АА

Препорака: Ве молиме имајте предвид дека играчките од желе, силикон и клон-кожа не поднесуваат лубриканти на силиконска или глицеринска база и затоа доколку сакате да употребите лубрикант пожелно би било да употребите лубрикант на водена база. Играчките се лесни за одржување, се мијат со благ хидратантен сапун и вода или со спрецијално наменето средство за одржување на играчки од тој тип  Splash Toy-Cleaner. Вадете ги батериите после секоја употреба.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 3000008618 Категорија: Tags: ,

Опис

Двоен вибратор. Вибратор за двојна пенетрација. Анална и вагинална.

Двоен вибратор