Двоен пенетратор

990 ден.

 

Уникатно дизајниран и функционален двоен пенетратор. Изработен е така што може да се користат и двете страни. Краевите се различни по дебелина. По целата должина е мазен со благи кривини од едната страна, а од другта страна има бројаница составена опд четири различни по големина топчиња. Погоден е и за вагинална и за анална употреба. Во комбинација со лубрикант пенетраторот ќе стане влажен и лизгав, така што нема да чувствувате непријатност при пенетрација и ќе ви овозможи непречено уживање.

Боја: Виолетова

Должина: 19,5 см.

Употреблива должина: 19,5 см.

Дебелина: 1,5 – 3 см.

Материјал: Желе

Препорака:  При чистење на играчките од желе, никогаш не користете алкохол, абразивни материи, ниту пак сапун кој содржи голем процент на глицерин. Чистете ги со млака вода, хидратантен сапун, или специјално средство за чистење. Играчките од желе се употребуваат со лубрикант на водена база.

Нема на залиха

ШИФРА АМ 3000007184 Категорија: Tags: , ,

Опис

Двоен пенетратор

Двоен пенетратор