Двоен пенетратор со два прстени

1,890 ден.

 

Двоен пенетратор со два прстени. Овој пенетратор се употребува за двојна пенетрација на начин што се поставува на пенисот со помош на прстените. Поголемиот прстен се поставува околи скротумот а помалиот околу пенисот. Главичката е реалистична и мазна што дозволува пријатна пенетрација а должината на пенетраторот има мали набори за дополнителна стимулација

Боја: Црна

Должина: 15 см.

Употреблива должина: 13,5 см.

Дебелина: 1,5 – 2 см.

Нема на залиха

ШИФРА 3000009401 Категорија: Tags: , , ,

Опис

Двоен пенетратор со два прстени

Двоен пенетратор со два прстени

Двоен пенетратор со два прстени